Tietosuojaseloste

Verkkosivujen tietosuojaseloste
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste sekä tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä.
Rekisterinpitäjä

Postra Oy
Kiitoradantie 9, 2.Krs
01530 Vantaa
Y-tunnus: 2413156-6

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Jaakko Palola
jaakko.palola@postra.fi
044 231 2243

Postran uutiskirje- ja asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Pidämme rekisteriä kaikista Postran asiakkaista, postra.fi-sivuston kautta uutiskirjeen tilanneista sekä postra.fi-sivuston yhteydenottolomakkeen sekä rekrytointilomakkeen kautta yhteydenoton jättäneistä henkilöistä.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on pitää yllä Postran asiakasrekisteriä asiakkaiden yhteydenottojen arkistoinnin ja käsittelyn sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietoja voidaan tarvittaessa käyttää Postran toiminnan kehittämiseen, tilastointiin ja kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkosivustoillamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Postran omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen, kuitenkaan luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Ulkopuolisia tahoja tässä eivät ole Postran käyttämät asiakas- ja palvelusuhteen ylläpidosta vastaavat yhteistyökumppanit. Osa asiakasrekisteritiedoista saatetaan joissain tapauksissa siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten takia. Tietoja käsitellään ainoastaan Postran asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Postralla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Postran sähköpostitse rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

Yhteydenottolomakeen sisältö

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Postran käytössä, paitsi Postran käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäpalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei luovuteta Postran ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, lukuunottamatta luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Postran tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää postra.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee postra.fi:n salasanasuojatulla palvelimella.
Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä
Alempana lisätietoa evästeistä: miten käytämme niitä sekä miten voit hallita niiden käyttöä.
Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivujamme.

Hae meille töihin

Mahtavaa, että löysit meidät! Etsimme kasvavaan joukkoomme rakennusalan rautaisia ammattilaisia.

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, kuulemme sinusta mielellämme lisää. Täytä kentät ja liitä mukaan ansioluettelosi (CV) sekä vapaamuotoinen hakemus.
Olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta!

* Pakolliset kentät